L-au ajuns blestemele pe Petru Mircea, botoșăneanul căsătorit cu Mădălina Manole. Vezi cine spune asta!

petru mirceaS-au împlinit ieri exact patru ani de când sufletul Mădălinei Manole s-a înălţat la cer pentru a le cânta îngerilor. În urma ei au rămas părinţii, care îşi strigă încontinuu durerea, nefiind împăcaţi cu pierderea prematură a fiicei lor, dar şi un copil de cinci ani, pe care tatăl lui, Petru Mircea, îl ţine departe de această nenorocire, iar până acum nu i-a povestit nimic. Vecinii acestuia din Otopeni susţin că bărbatul ar fi dat de fundul sacului şi că se chinuie să închirieze vila în care solista a fost găsită moartă, dar şi să vândă maşina acesteia.

Somptuoasa vilă, pe care Mădălina Manole a construit- o din banii ei, în ultimii ani din viaţă, şi în care a locuit alături de Petru Mircea şi de fiul lor, Petru jr, care atunci avea un anişor, a suferit transformări radicale de când artista îşi doarme somnul de veci în Cimitirul Bolovani din Ploieşti.

Vecinii ne-au povestit cu spaimă în suflet că atunci când trec prin faţa porţii simt fiori reci pe şira spinării şi că brusc sunt cuprinşi de nelinişte, de parcă sufletul ei rătăcit ar bântui casa din Otopeni: “Vila şi zona dimprejur emană o energie negativă, nici nu ştim cum să vă explicăm. Ne este frică să trecem prin zona aceea, pentru că simţim un aer rece şi ni se face teamă. Petru e cam ciudat, a scos toate florile din grădină şi a plantat numai brazi, vedeţi că a scos perdelele şi a pus peste tot în casă draperii gri închis, parcă ar locui cu diavolul. Nu este foarte comunicativ, vorbeşte doar cu câteva persoane. Se plânge că întreţinerea este destul de mare şi că ar vrea să-şi cumpere o casă mai mică. Ar vrea să o închirieze pe asta”.

Petru jr primeşte 1.200 de lei pensie de urmaş

Potrivit unor apropiaţi, Petru ar intenţiona ca, în primă fază, să închirieze jumătate din vilă, însă este puţin probabil ca el să găsească chiriaşi atât de curajoşi încât să se mute în acest loc considerat bântuit.

Şi tatăl vedetei, Ion Manole, vine să întărească ideea că în imobil se întâmplă multe lucruri ciudate, deşi el nu a mai avut acces în vilă de la înmormântarea fiicei lui: “Pe noi nu ne primeşte în casă, unde mulţi ne-au zis că e ceva în neregulă, iar nepotul meu, Petru jr, stă mai mult la bunica lui, la Botoşani. De altfel, pensia de urmaş pe care o primeşte nepotul meu, Petru jr, în valoare de 1.200 de lei, de pe urma Mădălinei, este virată pe un card care aparţine mamei lui Petru Mircea. De ce primeşte bătrâna aceşti BANI? De ce nu i-a făcut Petru un cont copilului pentru studii, aşa cum a vrut fetiţa mea să-i facă? Pentru că nu e în stare să câştige nici un leu şi nu a produs toată viaţa lui nimic. A venit cu o pereche de pantaloni rupţi în fund şi aşa o să plece, după ce va toca averea fetiţei mele”.

Socrul îl face praf, el tace mâlc

Lui Ion Manole i-a mai ajuns la urechi o altă veste devastatoare: “Vrea să vândă şi maşina Mădălinei, dar de ce nu o lasă amintire fiului ei? Am auzit şi eu că Petru nu ar mai avea nici o leţcaie. Dar aş vrea să ştiu pe ce a tocat averea fetiţei mele. El nu a fost în stare să câştige un bănuţ cinstit. Din trupa Talisman, unde era clăpar, a fost dat afară, cu firmele acelea două nu a făcut nimic, am auzit că e cercetat de DNA. Aş mai vrea să ştiu şi ce s-a ales de terenul de 1.000 de metri pătraţi, de la Izvorani, din vecinătatea casei lui Ion Columbeanu, pe care-l cumpărase fetiţa mea.

Petru nu e conştient că o vilă de peste 300 de metri pătraţi, cu încălzire prin pardoseală, este greu de întreţinut? Când trăia Mădălina, acest coate goale nu avea nici o grijă că muncea ea de dimineaţă şi până seara şi ducea greul casei. Ea câştiga la o nuntă şi câte 10.000 de EURO. Aţi mai auzit voi de el, ca şi artist, după ce i-a murit nevasta? A ajuns celebru ca fiind soţul Mădălinei Manole. Acum cine mai ştie cine e el? O să se întoarcă la Botoşani cu mâinile în buzunar. Dumnezeu va face dreptate, nu lasă pe nimeni nepedepsit. Petru Mircea plăteşte acum pentru faptele lui, de aceea are numai probleme. Se vede treaba că l-au ajuns blestemele”. Petru Mircea nu a putut fi contactat pentru a răspunde atacurilor lansate de Ion Manole, fostul său socru.

Mama Mădălinei a leşinat, ieri dimineaţă, la cimitir

În urmă cu 4 ani, mai exact pe data de 14 iulie, “Fata cu părul de foc” îşi încheia socotelile cu viaţa. Ieri, când ar fi trebuit să îi cumpere tort şi să serbeze împlinirea a 47 de ani a fiicei lor, părinţii Mădălinei, Ion şi Eugenia Manole (foto), dar şi fratele vedetei, Marian, au ajuns încă din zori la mormântul artistei. Copleşită de durere, mama Mădălinei a leşinat.

Fiul ei a dus-o pe braţe până într-unul dintre birourile cimitirului din Ploieşti şi a aşezat-o pe o canapea, după care a stropit-o cu apă rece pe faţă. După câteva minute şi-a revenit, aşa că n-a fost nevoie de intervenţia medicilor. Tatăl vedetei a plecat de la mormântul prinţesei lui cu lacrimile şiroindu-i pe faţa îmbătrânită prematur. Dar nu s-a îndurat să o lase singură de ziua ei de naştere, aşa că şi-a adunat puterile şi, spre seară, a revenit la cimitir: “Biata noastră fată putrezeşte în pământ, ni se rupe sufletul de durere”, ne-a spus Ion Manole.

Petru Mircea, cercetat de DNA?

Petru Mircea a lucrat ca inginer de sunet la MediaPro, având contracte de colaborare cu celebrul trust, prin cele două firme ale sale. Se pare că fostul soţ al Mădălinei este cercetat în prezent de DNA, intrând şi el în atenţia organelor abilitate pentru neregulile găsite, acuzaţia fiind de evaziune fiscală.

“Din câte ştiu eu, Petru lucra cu trustul MediaPro prin două contracte de colaborare cu cele două firme ale sale. Îi spunea şi Mădălinei să se angajeze la el, pe un salariu de 2.500 de lei, că ştie el nişte şmecherii ca să nu plătească impozitele pe salariu. Mi se pare normal să fie cercetat, pentru că făcea lucruri ilicite”, ne-a mai dezvăluit Ion Manole.

I-a cerut nevestei să-şi dea demisia ca să nu se mai uite coloneii pe sub fusta ei

like facebookÎn ultimii ani de viaţă, Mădălina Manole a fost angajată ca solistă de muzică uşoară la Ansamblul Artistic al Armatei din M.Ap.N., iar Petru, măcinat de gelozie, îi cerea insistent soţiei sale să-şi dea demisia: “Petru i-a impus fetei mele să renunţe la acel serviciu. L-am auzit spunându-i: «M-am săturat să le tot curgă balele coloneilor bătrâni după tine. Să-ţi dai demisia, că locul tău e acasă, să creşti copilul, nu să te fâţâi prin faţa boşorogilor ălora!». Îi spunea că o să aducă el bani în casă, iar Mădălina, care lua lunar 1.700 de lei ca angajată a Armatei, tot încerca să-l convingă că au nevoie de bani ca să întreţină casa din Otopeni. Noroc că nu l-a ascultat, că uite, acum, copilul ei primeşte o pensie de urmaş”, ne-a mai mărturisit Ion Manole.

Tatăl artistei trăieşte cu convingerea că fiica lui nu s-a sinucis şi s-a jurat că nu va închide ochii până nu va afla ce s-a întâmplat cu adevărat în acea zi. În plus, îşi doreşte ca, măcar pentru o clipă, să-şi ţină nepoţelul în braţe. Ginerele său nu vrea să-i împlinească dorinţa, de teamă ca Ion Manole să nu-i bage copilului în cap tot felul de lucruri urâte despre el.

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *