Un șofer de tir din Botoșani a strâns ajutoare și le-a dus în Ucraina. Ce a pățit la întoarcere l-a lăsat fără cuvinte

Foto: Europa Fm

Un șofer de tir din Botoșani a strâns ajutoare și le-a dus în Ucraina. Mulțumit că a făcut o faptă bună, acesta a vrut să se întoarcă acasă, dar la punctul de trecere a frontierei din Ucraina nu a fost lăsat să plece, cozile de tiruri fiind uriașe. Sătul să mai aștepte, botoșăneanul a abandonat tirul aproape de punctul de trecere a frontierei din Ucraina. Un șofer care îi știa povestea a explicat de ce omul și-a lăsat mașina.

„Șoferul a plecat acasă de trei zile. A strâns ajutoare din România și le-a dus la Cernăuți și a venit înapoi gol, iar aici poliția nu l-a lăsat și i-a cerut să stea la toată coada pentru că pe ei nu îi interesează. L-a lăsat aici și a plecat acasă, a zis că în momentul în care își revin la cap ucrainenii vine să își ia tirul. El a vrut să facă un bine, pe banii lui, pe motorina lui și uitați ce s-a întâmplat”, a povestit, pentru Monitorul de Suceava, un șofer de tir.

Riscurile sunt însă enorme pentru că sunt tiruri lăsate la mâna hoților. Aceștia fură semnalizări, roți, motorină etc. Șoferii de tir care vin cu marfă din Ucraina spre România sunt exasperați. Coada de tiruri de la intrarea în Vama Siret a ajuns, luni, la 20-25 kilometri.

Primarul din Botoşani care a dat peste 40.000 de euro pe o maşină ar putea rămâne fără ea. Un om de afaceri vrea să îl execute

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *