Gest de apreciere! Mitropolitul Teofan prezent la înmormântarea unui fost ofițer de poliție din Botoșani

Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, ÎPS Teofan, a fost prezent, duminică, la slujba de înmormântare a fostului ofițer de poliție din Botoșani, Tiberiu Furdui.

Un moment emotionant si neasteptat a fost si slujba facuta la capataiul tatalui meu de catre Inaltpreasfintitul Teofan,Mitropolitul Moldovei si Bucovinei. Au fost atat de multe persoane prezente incat nu as vrea sa enumar si sa omit pe cineva, asa ca va multumim tuturor! Noua ne-a ramas datoria sa ne rugam ca sufletul lui sa mearga in Imparatia lui Dumnezeu si sa-l pomenim”, a spus fiul lui Tiberiu Furdui, Silviu.

Fostul ofițer de poliție Tiberiu Furdui, care era cumnat cu cunoscutul om de afaceri Cornel Șfaițer, a fost condus pe ultimul drum, în cadrul unei ceremonii funerare care s-a desfășurat în localitatea Vorona, la care a participat și un sobor de nouă preoți. Sute de oameni, printre care rude, prieteni, actuali și foști polițiști, dar și localnici, l-au condus pe ultimul drum pe comisarul șef care se pensionase în 2015.

Tiberiu Furdui, care a împlinit pe 16 martie vârsta de 62 de ani, a decedat în noaptea de miercuri spre joi într-un spital din București, unde fusese internat ca urmare a mai multor afecțiuni de care suferea.

Ceremonia religioasă de la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona a fost marcată de discursul de o sensibilitate profundă a soției fostului ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și în cadrul structurii din Botoșani a Direcției Generale Anticorupție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *