FOTO Fostul ofițer de poliție Tiberiu Furdui, cumnatul lui Cornel Șfaițer, condus pe ultimul drum

 Fostul ofițer de poliție Tiberiu Furdui, care era cumnat cu cunoscutul om de afaceri Cornel Șfaițer, a fost condus pe ultimul drum, în cadrul unei ceremonii funerare care s-a desfășurat în localitatea Vorona, la care a participat și un sobor de nouă preoți. Sute de oameni, printre care rude, prieteni, actuali și foști polițiști, dar și localnici, l-au condus pe ultimul drum pe comisarul șef care se pensionase în 2015.

Tiberiu Furdui, care a împlinit pe 16 martie vârsta de 62 de ani, a decedat în noaptea de miercuri spre joi într-un spital din București, unde fusese internat ca urmare a mai multor afecțiuni de care suferea.

Ceremonia religioasă de la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona a fost marcată de discursul de o sensibilitate profundă a soției fostului ofițer în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani și în cadrul structurii din Botoșani a Direcției Generale Anticorupție.

„Ai plecat, Tibi, dragul meu! Discret, aşa cum ţi-a fost viața. Ai fost, în primul rând, cel mai bun prieten, ai iubit mult oamenii, deși îi vedeai tot mai puțin. Nu te-a lăsat sănătatea ta precară din ultimii 20 de ani. Ai fost pentru copii şi nepoţică, tata şi bunicul cel vesel şi bun. Știu că în sufletul tău ai fi dorit poate să fii în Tisa ta natală, dragostea vieții tale, însă respectul față de mine te-a determinat să te lași în voia mea. Drum bun, dragul nostru, om iubit de toți cei ce l-au cunoscut!”, a spus Tatiana Furdui.

Fostul ofițer, care a fost și purtător de cuvânt al IPJ Botoșani, a fost înhumat în curtea bisericii din centrul localității Vorona.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *