Doliu în lumea medicală! Un apreciat medic anestezist s-a stins din viață

Doliu în lumea medicală din România. Un cunoscut medic din Satu Mare s-a stins din viață. Este vorba despre medicul anestezist Aurel Lupşa, cel care a format Terapia Intensivă din Satu Mare. Lumea medicală este în doliu după ce medicul anestezist Aurel Lupşa, cel care a format Terapia Intensivă din Satu Mare s-a stins din viață. Tragicul anunț a fost făcut de conducerea Spitalului Judeţean Satu Mare.

Potrivit sursei citate, doctorul Lupșa avea 70 de ani și era pasionat de fotbal. În timpul liber acesta mai mergea pe teren, iar acest lucru s-a întâmplat și luni după-amiază. Medicului i s-a făcut rău în timp ce juca și a intrat în stop cardio-respirator. Ulterior, un vecin a chemat rapid ambulanța, însă a fost mult prea târziu pentru că medicul Lupşa nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.

Menționăm faptul că medicul anestezist a fost unul dintre cele mai apreciate cadre medicale din Satu Mare. A fost medic primar cu o uriașă experiență medicală și în ciuda ofertelor pe care le-a primit, acesta a ales să profeseze la Spitalul Județean Satu Mare.

Tot în Satu Mare, a format sub coordonarea sa generații întregi de profesioniști în Terapie Intensivă, care îi vor duce mai departe activitatea.

Sursa: Capital.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *