FOTO Accidentul cu zece răniți de la Botoșani. Mașinile implicate erau conduse de doi bărbați, de 27 și 61 de ani

Șoferii implicați în accidentul soldat cu zece răniți care a avut loc, miercuri, în județul Botoșani au 27 de ani și, respectiv, 61 de ani. Potrivit polițiștilor, accidentul rutier a avut loc pe Drumul Județean DJ 291 D, în comuna George Enescu.

„Din verificările efectuate până în acest moment a rezultat faptul că două autoturisme, conduse de doi bărbați de 27, respectiv 61 de ani, care se deplasau din sensuri opuse, au intrat în coliziune frontală. Niciunul dintre conducătorii auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul, urmând ca în functie de rezultate acestora să fie dispuse măsuri legale”, precizează purtătorul de cuvânt al Poliției Botoșani, Delia Nenișcu.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, la sosirea forțelor de intervenție, șoferul uneia dintre mașini era încarcerat, iar celelalte victime erau ieșite din autoturisme. Toate persoanele erau conștiente.

Pompierii au extras victima, care a fost preluată de un echipaj de prim ajutor. Și celelalte persoane au fost evaluate la fața locului. Echipajele medicale au decis ca acestea să fie transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Pompierii au acționat și pentru înlăturarea elementelor de caroserie de pe partea carosabilă, astfel încât circulația să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru înlăturarea pericolului de izbucnire a unui incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *