Abia îşi luase permisul auto şi l-a lăsat pe prietenul său să conducă. A murit carbonizat pe „locul mortului“

Un nou accident cumplit pe drumul care leagă municipiul Iaşi de Târgu Frumos s-a petrecut luni seară, 30 mai, între Leţcani şi Podu Iloaiei.  Un tânăr care luase permisul în ziua accidentului a hotărât să îl lase pe prietenul său să conducă, acesta stând pe scaunul din dreapta faţă, pe bancheta din spate aflându-se o altă prietenă de-a celor doi, în vârstă de 21 de ani.

Din cauza vitezei excesive, şoferul a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe contrasens, s-a izbit de un copac şi s-a răsturnat.  Doi tineri care veneau din sens opus au oprit pentru a ajuta la evacuarea victimelor, însă doar doi dintre aceştia au reuşit să scape.  Maşina a fost cuprinsă de flăcări, iar pasagerul din dreapta a murit carbonizat.

  „Au fost preluate două persoane, ambii fiind conştienţi. Tânărul de 22 de ani avea o arsură pe o suprafaţă de 4% şi prezenta o contuzie. Pacientul a refuzat internarea. I-au fost recoltate probe biologice. Pasagera din spate, de 21 de ani, era conştientă, a fost evaluată, stabilă, fără să fie necesară internarea”, a transmis Diana Cimpoeşu, şef UPU-SMURD Iaşi.

Martorii spun că băiatul care se afla la volan a încercat să scape de responsabilitate şi a dat vina pe victima decedată, spunând că acesta conducea în momentul accidentului.  Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cauza accidentului.

Sursa: Adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *