Incendiu devastator la o fermă din Botoșani. Mai multe tractoare au luat foc

Trei tractoare, o semănătoare, o remorcă, un adaptor și un transportator cu bandă care aparțin unui fermier din localitatea Frumușica au fost distruse într-un incendiu devastator, produs în noaptea de luni spre marți. Alarma s-a dat în jurul orei 01.30.

Potrivit reprezentanților inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, la locul intervenției s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Botoșani și Punctului de Lucru Flămânzi, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă.

„Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că ardeau utilajele agricole, existând pericolul de propagare a flăcărilor la clădirile din zonă și alte utilaje. Incendiul a fost stins în limitele găsite. Au fost protejate de foc trei tractoare, o combină, trei remorci, o semănătoare, un depozit de carburanți, un atelier mecanic și trei hale cu cereale”, precizează sursa citată.

Potrivit pompierilor, focul a fost pus intenționat, astfel că pe fir au intrat și polițiștii, care urmează să îl găsească pe făptaș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *