Gospodărie din județul Botoșani, în flăcări. O magazie și un adăpost de păsări, făcute scrum; proprietara a suferit un atac de panică

foto arhiva

A vrut să le asigure căldură puilor și a făcut o improvizație la instalația electrică. Noaptea trecută, adăpostul păsărilor a luat foc, cel mai probabil, în urma producerii unui scurtcircuit. Flăcările au fost observate după ce s-au extins și la o magazie de lemne. S-a întâmplat în localitatea Grivița, comuna Cordăreni.

Chemați în ajutor, pompierii militari din Dorohoi, dar și voluntarii din comună, au ajuns la fața locului cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au intervenit rapid și au stins incendiul în limitele găsite. A fost protejată de foc casa și alte construcții din gospodărie. Au ars magazia de lemne și adăpostul păsărilor. În incendiu au pierit și 35 de pui”, a declarat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Botoșani.

Proprietara, în vârstă de 35 ani, a suferit un atac de panică și a primit îngrijiri medicale la fața locului de la echipajul SMURD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *