Se caută medici pentru angajații din Botoșani ai Ministerului de Interne

Se caută medici pentru angajații din Botoșani ai Ministerului de Interne. Centrul Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploiești, subordonat Direcției Medicale a Ministerului Afacerilor interne, organizează concurs pentru ocuparea a patru posturi vacante de medic specialist, specialitatea medicină de familie, prin încadrare directă ca ofițer de poliție.

Dintre acestea, două posturi sunt în cadrul Centrului Medical Județean Botoșani – Cabinete Medicale de Unitate (Jandarmi și Poliție de Frontieră).

Posturile de medic specialist sunt prevăzute cu gradul profesional maxim de comisar de poliție. Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor transmite dosarele de recrutare – exclusiv în format electronic – la adresa de e-mail a Centrului Medical de Diagnostic și Tratament Ambulatoriu Ploieşti – [email protected], până la data de 17 iunie 2022, ora 16.00.

Toate informațiile necesare celor interesați pot fi aflate accesând următorul link: https://dm.mai.gov.ro/ploiesti/blog/2022/05/27/anunt-concurs-medic-specialist-medicina-de-familie/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *