Un apreciat preot sare în apărarea managerului Spitalului Dorohoi. Ce spune despre acuzațiile ce i se aduc medicului

Un apreciat preot din județul Botoșani sare în apărarea managerului Spitalului Municipal Botoșani, Valerian Andrieș. Este vorba despre Teodor Ciurariu, care consideră scandalul în care este implicat managerul spitalului o „păcăleală”. Alina, o angajată a Spitalului, a ieșit cu o serie de acuzații dure pentru managerul Spitalului din Dorohoi, în care susține că bărbatul a agresat-o sexual de nenumărate ori, iar în momentul în care ea a decis să pună stop acestor gesturi grosolane și să impună niște limite, ar fi fost concediată.

A început un proiect frumos împreună cu toți dorohoienii, cu primăria municipiului Dorohoi cu primarul nostru Dorin Alexandrescu. Nu perturbați liniștea si echipa ce este formată aici …..la Spitalul Municipiului Dorohoi. Numai in pomul care rodește se aruncă cu pietre! Si doctorul Andrieș a adus ,,rod bogat” cat timp a fost manager al Spitalului in cele două mandate! Nimeni nu mă poate contrazice. Stiu că sunt oameni ce nu fac altceva decât să murdărească imaginea cuiva, să bălăcărească, să împiedice o lucrare frumoasă așa numiții ,, oameni cărbune”. Dacă nu pot să te ardă …. măcar să te murdărească, să întineze ceea ce ai clădit cu mult efort ani la rând. Școala generală, liceu teoretic, facultatea de medicină, specializări, nopți nedormite in gărzi s.a.m.d. Lăsați oamenii să-și facă treaba acolo unde au fost puși”, este mesajul preotului.

Părintele susine că îl cunoaște foarte bine pe Valerian Andrieș și „nu este lichea”.

Voi fi alături de managerul dr. Valerian Andrieș întotdeauna pentru că il cunosc din copilărie,am jucat fotbal împreună, am învățat la aceiași școală in gimnaziu, am satisfăcut stagiul militar in aceiași U.M.! Nu este ceea ce se scrie pe aici. Nu este lichea! Pe mine nu mă păcăliți așa ușor. Păcălicilor! Il voi susține mereu! Sus inima doctore”,  a spus părintele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *