Metoda găsită de Primăria Botoșani pentru a scăpa de chiriașii scandalagii

Municipalitatea a luat o măsură strictă împotriva chiriașilor scandalagii din locuințele sociale din municipiul Botoșani. Potrivit primarului municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, la trei sancțiuni primite la Legea 61 din 1991 privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, aceștia vor fi evacuați.

Am implementat una dintre măsuri, care a dat niște rezultate. La trei sancțiuni aplicate la Legea 61 pentru tulburarea liniștii și ordinii publice, chiriașii noștri sunt evacuați din locuințele sociale pe care le ocupă și acest lucru nu se întâmpla doar în Centrul istoric, pentru a nu fi acuzați de discriminare, ci din toate locuințele noastre sociale”, a anunțat Cosmin Andrei.

Totodată, edilul susține că are în vedere în continuare mutarea familiilor din locuințele sociale din Centrul Istoric într-un bloc construit prin ANL, iar în centrul vechi să nu mai existe locuințe sociale.

Imagini care nu ne fac cinste, din Centrul Istoric al Botoșaniului! Copii care urinează în fântâni arteziene, tineri care joacă barbut, bătăi și totul pe manele la maxim

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *