Un om de afaceri din Botoșani preia de la Primărie trei spații din Centrul Vechi pentru un restaurant cu mâncare tradițională

Un om de afaceri din Botoșani preia de la Primărie trei spații comerciale amplasate în Centrul Vechi pentru a deschide acolo un restaurant cu mâncare tradițională românească. Este vorba de omul de afaceri Corneliu Timofte, cel care deține casele de amanet Unitcom, dar și restaurantul Crazy Pub din parcul regional de agrement Cornișa.

Firma administrată de acesta, Urgent Maximus Service SRL, a închiriat trei spații comerciale, unul de 75 metri pătrați, unul de 73 de metri pătrați și unu de 50 de metri pătrați, pentru a le uni și a deschide restaurantul. Botoșăneanul susține că deschiderea acestui restaurant are ca scop crearea unei continuități în afaceri. El vrea ca pe timpul iernii, atunci când restaurantul de la Cornișa nu va funcționa, personalul să poată să își continue activitatea.

„Vreau să păstrez oamenii. Dacă deschid restaurantul din Centrul Vechi, bucătarii și ospătarii vor putea lucra aici pe timpul iernii”, a declarat, pentru BotosaniNews, Corneliu Timofte.

Numărul total al angajaților de la societatea comercială Urgent Maximus Service SRL depășește 20.

FOTO Trei spații din Centrul Vechi al Botoșaniului, scoase la închiriere. Vezi detalii despre licitație!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *