Incredibil! Un bărbat din Botoșani a găsit o grenadă, a luat-o și a mers cu ea la bar

Un bărbat din județul Botoșani a găsit, joi, o grenadă, a luat-o și, în loc să anunțe autoritățile, a mers cu ea la bar. Totul s-a întâmplat în localitatea Cătămărăști Deal, acolo unde botoșăneanul a găsit grenada într-un șanț.

„Și-a pus viața în pericol și, mai mult de atât, a expus și alte persoane unui risc. Un bărbat din Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu, a găsit o grenadă într-un șanț și, în loc să sune la 112, a ridicat-o și a dus-o într-un bar. Un client a realizat pericolul, a scos muniția din clădire și a cerut sprijin de la autorități”, a informat Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Ajunși la fața locului, în cel mai scurt timp, pirotehnicienii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani au constatat că este vorba de o grenadă defensivă de mână, care avea mijloacele de inițiere intacte. Muniția a fost transportată în poligonul militar de la Copălău, în vederea distrugerii la o dată ulterioară.

Echipa pirotehnică a verificat și zona unde bărbatul susține că a găsit grenada, dar nu au mai fost descoperite alte elemente de muniție.

Accidentul de muncă de la Trușești, produs pe un șantier al DGASPC. Află care este firma de construcții care efectua lucrările

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com