Accidentul de muncă de la Trușești, produs pe un șantier al DGASPC. Află care este firma de construcții care efectua lucrările

Cei doi tineri care au fost prinși de peretele prăbușit la Trușești lucrau la construcția a două case tip familial și a unui Centru de zi pentru deprinderi de viață independentă, care ar urma să funcționeze în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Botoșani.

Atât botoșăneanul mort, cât și cel rănit erau angajați ai societății comerciale Termoproduct GAM SRL din Dorohoi, cea care câștigase licitația organizată de DGASPC.  Victimele accidentului de muncă, ambele de 35 de ani, sunt, de asemenea, din municipiul Dorohoi.

Societatea din Dorohoi executa lucrările în cadrului proiectului “Reabilitarea, modernizarea şi dotarea, în vederea schimbării de destinație din clădire C1- Săli de clasă în Centru de zi pentru deprinderi de viață independentă” în cadrul proiectului ”Închiderea Centrului de Plasament “Sf. Nicolae” Trușești”, proiect finanțat din fonduri europene.

Contractul dintre Termoproduct GAM SRL Dorohoi și DGASPC, în valoare de 1,7 milioane de lei, a fost semnat în luna aprilie a acestui an. Firma din Dorohoi este specializată în „Fabricarea articolelor din material plastic pentru construcții”. Anul trecut, ea a avut o cifră de afaceri de 3,1 milioane de lei și un număr mediu de 22 de angajați.

 

 

FOTO & VIDEO Tragedie! Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce peretele unei clădiri s-a prăbușit peste ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *