FOTO & VIDEO Tragedie! Un bărbat a murit, iar altul a fost rănit după ce peretele unei clădiri s-a prăbușit peste ei

O tragedie a avut loc, marți, în județul Botoșani. Un bărbat de 34 de ani a murit, iar unul de 35 de ani a fost rănit, după ce peretele unei clădiri s-a prăbușit peste ei. Cei doi bărbați desfășurau activități de renovare a unei clădiri, din comuna Trușești, iar la un moment dat ar fi fost surprinși de un perete interior.

La fața locului au ajuns cadrele medicale, încercând să îi salveze, dar din păcate bărbatul de 34 de ani nu a supraviețuit.

„Evenimentul s-a produs, în această după-amiază, în localitatea Trușești. Persoanele în cauză efectuau lucrări de reabilitare, în momentul în care unul dintre pereții clădirii s-a prăbușit peste acestea. La sosirea forțelor de intervenție, unul dintre barbați era acoperit în totalitate de o bucată din perete, iar cealalt era surprins până la mijloc. Pompierii i-au scos de sub dărâmături și au constatat că unul dintre aceștia, în vârstă de 34 de ani, era inconștient, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, acesta nu a nai putut fi salvat. Cel de-al doilea bărbat, de 35 de ani a fost găsit conștient, fiind preluat de echipajul SAJ”, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Botoșani, Dorina Lupu.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, precum și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea sau neluarea măsurilor necesare privind sănătatea și securitatea in munca și ucidere din culpă”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție, Delia Nenișcu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *