FOTO Tânăr urmărit de Interpol, prins de polițiștii de frontieră botoșăneni

Un tânăr de 25 de ani, urmărit de Interpol, a fost prins de poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca.  Este vorba despre un bărbat cu cetăţenie Republica Moldova, căutat în vederea arestării, de autorităţile din Armenia, pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie, pe teritoriul acestui stat.

Miercuri, 25 mai a.c., în jurul orei 17.10, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control pentru a intra în România, un cetăţean din Republica Moldova, în vârstă de 25 de ani, pasager al unui autocar ce efectua o cursă regulată pe relaţia Chişinău – Cehia.

La controlul de frontieră s-a constatat că persoana figurează în bazele de date Interpol, pe numele acesteia fiind emisă de autorităţile din Armenia o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi tâlhărie, pe teritoriul acestui stat. Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *