Blugi clasici pentru bărbați – ce să combini cu piciorul drept?

Blugii reprezintă articolul vestimentar care nu lipsește din nicio garderobă, cu siguranță. Bărbați, femei și copii, cu toții se pot bucura de stilizările deosebite, confortabile și la modă pe care le poți obține cu ajutorul acestui articol vestimentar. Blugii cu un croi clasic pentru bărbați pot fi aleși pentru aproape orice ocazie. Dar cu ce poți combina o pereche de blugi clasici pentru a fi totuși la modă? Ce combinații poți face în funcție de stilul vestimentar pe care dorești să îl adopți? Iată mai jos câteva informații esențiale în acest sens.

De ce sunt blugii clasici un must have în garderoba unui bărbat?

Există un avantaj imens al blugilor clasici, acesta fiind ușurința cu care poți crea diverse combinații potrivite pentru diverse ocazii. Cu cămăși, cu tricouri clasice sau polo, cu jachete blazer sau cu pulovere, cu jachete bomber sau cu sacouri casual, blugii clasici se potrivesc cu aproape orice alt articol din garderoba ta.

Aceștia te pot ajuta să obții rapid fie un look casual, fie unul elegant, în funcție de nevoile de moment pe care le ai sau de ocaziile specifice. Mai mult decât atât, o pereche de blugi barbati clasici poate fi purtată și cu o pereche de teniși sau sneakers, și cu o pereche de pantofi Derby.

Cu ce poți combina blugii clasici pentru ținute casual sau de oraș?

Dacă vrei să obții look-ul perfect de oraș, pe https://modivo.ro/m/barbati-moda.html vei găsi toate articolele necesare de care are nevoie un bărbat la modă. Pentru a pune în evidență simplitatea blugilor clasici, dar în același timp și pentru a crea efectul dorit, pentru un look casual, dar și pentru o ținută de serviciu poți asorta la o pereche de blugi o cămașă albă sau albastru, peste care poți adăuga un pulover mai larg, de culoare închisă, pentru a crea contrastul perfect.

Un aspect casual chic de birou poate fi reprezentat de o pereche de blugi clasici alături de care poți pune o cămașă și un pulover – blazerul este ideal pentru ținutele din zilele mai reci. Dacă după programul de birou intenționezi să ieși direct în oraș și dorești o ținută adaptată, nu trebuie să faci transformări prea mari. Alături de blugii clasici, alege o cămașă de blugi pe sub care poți purta un tricou negru, simplu.

Cum porți blugii clasici pentru un stil smart casual?

Un stil smart casual este caracterizat atât de eleganță, cât și de libertate de mișcare, de lejeritate. Combinație între două dintre cele mai des întâlnite stiluri, acesta poate fi în mod perfect reprezentat de blugii clasici. Alături de aceștia, poți adăuga o jachetă de costum sau o jachetă subțire din in sau bumbac, o pereche de pantofi și accesoriile asortate potrivite.

O altă opțiune pe care o ai atunci când este vorba de stilul smart casual este reprezentată de combinarea blugilor cu cămăși. Într-adevăr, cămășile se pot regăsi pe piață în modele variate, însă există acele designuri ale cămășilor potrivite unui stil smart casual pe care le poți adapta nevoilor sau preferințelor tale.

Blugii clasici rămân, așadar, clasici din toate punctele de vedere. Mereu în actualitate, mereu râvniți de toți, aceștia pot fi considerați articolul vestimentar obligatoriu din ținuta oricărui bărbat care dorește să fie la modă, oricare i-ar fi stilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *