O femeie și-a ucis soțul cu un cuțit după ce bărbatul i-a reproșat că nu a avut grijă de copilul cel mic

O femeie de 21 de ani, mamă a doi copii, este cercetată de polițiști pentru că și-a ucis soțul. Întâmplarea s-a petrecut, marți seară, într-un sat din Vaslui, tânăra fiind cea care a sunat la 112 și a anunțat că bărbatul s-a rănit singur. La audieri a recunoscut că de fapt ea este cea care l-a omorât, scrie stirileprotv.ro.

Conflictul dintre cei doi s-a iscat după ce băbatul de 28 de ani a ajuns seara acasă și i-a reproșat soției că nu l-a îngrijt pe copilul cel mic, cât timp el a fost plecat. Cearta a degenerat rapid, iar bărbatul a sfârșit înjunghiat.

Alice Ruja, procuror: “Ea după ce l-a înjunghiat s-a spălat pe mâini de sânge, a spălat cuţitul cu gândul să nu se afle. După care a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei şi-a provocat singur rănile”.

Un echipaj SMURD a ajuns imediat la fața locului.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: ”A fost găsită victimă în stare de inconștiență, cu o plagă la nivelul abdomenului. Echipajul SMURD a început manevrele de resuscitare, dar după o oră și jumătate, medicul a fost nevoit să declare decesul”.

Certurile între cei doi se țineau lanț, spun localnicii.

Prietenă de familie: “O găsea băută. Nu s-a mai întâmplat cu cuțitul, dar îi dădea cu tigăile în cap. Ne pare rău, a fost un băiat tare bun, era muncitor”.

Localnic: “Cine știe ce a fost între ei, cine știe ce a fost în casa lor. Nu s-au înțeles. Poate și el are o parte din vină, poate și ea la fel”.

Într-un final, după audieri, femeia și-a recunoscut fapta în fața procurorilor și a fost reținută pentru 24 de ore. Ea va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă, pentru omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *