Un renumit bucătar, vedetă tv, a pregătit meniul pentru nunta fiicei liderului PNL Botoşani, Costel Şoptică

Un cunoscut bucătar din România a pregătit meniul pentru nunta fiicei liderului PNL Botoşani, deputatul Costel Şoptică. Este vorba de Cătălin Scărlătescu, cunoscut în special pentru  cooking show-ul de la Antena 1.

La petrecerea de duminică, care a avut loc la Hanul Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc, Scărlătescu a pregătit un meniu special, care a fost compus din antreu, tortelloni şi peşte.

Antrenul a cuprins terină din ficat de gâscă în crustă de fistic, alune pecan, merişoare şi marmeladă din smochine, tatachi cu ton, somon şi guacamole, precum şi rulou de bressaola cu halloumi.

Invitaţii au fost serviţi, de asemenea, cu un tortelloni cu ricotta şi pere, servit cu sos de truffe, iar felul al treilea a fost black cod servit cu orez şi bok choy.

Totodată, nuntaşii au avut acces, pe terasa restaurantului la un berbecuţ la proţap, dar şi alte preparate din carne şi legume la grătar.

Muzica a fost asigurată de formaţia Feeling, iar printre invitaţi s-au aflat Mario Frash şi trupa de dansatori a lui Nea Mărin.

Fiica liderului PNL Botoșani, medicul Caterina Șoptică, s-a căsătorit, sâmbătă, cu alesul inimii sale Cosmin Giosan.  Mireasa a strălucit într-o rochie albă, dar simplă, rafinată, prețioasă, iar mirele a purtat un costum elegant, negru. Pe lângă părinții mirilor, le-au fost alături celor doi două perechi de nași, respectiv Ramona și Ilie Jeciu și Roxana și Andrei Troașe.

Cei doi s-au căsătorit religios la Biserica Izvorul Tămăduirii, iar petrecerea s-a ținut la Bucovina Grand Salon, în Câmpulung Moldovenesc.

FOTO & VIDEO Monden! Fiica liderului PNL Botoșani, Costel Șoptică, s-a căsătorit sâmbătă. Mireasa a strălucit într-o rochie albă, prețioasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *