FOTO Lucrările pentru asfaltarea drumului spre Lacul cu nuferi de la Ipotești, în plină desfășurare. Proiectul este realizat prin CNI

Lucrările pentru asfaltarea drumului către principalul obiectiv turistic al comunei Mihai Eminescu, respectiv Lacul cu nuferi, sunt în plină desfășurare.

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, a anunțat că „obiectivul „Reabilitare drumuri, in urma pagubelor produse de fenomene meteorologice in localitatea Catamaresti, comuna Mihai Eminescu, judetul Botosani” – Asfaltare drumul către Lacul cu nuferi, este realizat prin fonduri guvernamentale, urmare depunere proiect de către Primăria comunei Mihai Eminescu la Compania Națională de Investiții”.

Lacul cu nuferi de la Ipotești, comuna Mihai Eminescu, județul Botoșani, este situat aproape în mijlocul unor codri bătrâni. Lacul este plin de nuferi înfloriți. Mai ales pe timpul verii, locul devine un adevărat spectacol al naturii.

De asemenea, lacul și pădurea din jur, ar fi fost surse de inspirație pentru Mihai Eminescu. Ipotești a fost locului copilăriei sale. Lacul de la Ipotești este o destinație de top. Este căutată în fiecare an de turiști din toată zona Moldovei, dar și din restul țării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *