Kaufland retrage încă un produs de la comercializare. Dacă l-ați cumpărat, puteți primi banii înapoi

Kaufland retrage, din motive ce țin de protejarea consumatorilor, produsul: Spice & Soul – Răzătoare multifuncțională, GTIN 4337185869136, a anunțat lanțul de magazine. Articolul menționat a fost comercializat în magazinele Kaufland începând cu luna iulie 2020. La produsul menționat, bucăți mici din componentele din plastic se pot rupe, existând astfel posibilitatea de accidentare.

Clienții care au achiziționat produsul sunt rugați să acorde atenție informării și să nu îl mai utilizeze. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Amintim că, pe 5 mai, rețeaua de magazine Kaufland anunța că retrage un lot din produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”.

Articolul menționat a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 17.03.2022 – 03.05.2022. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.

Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazine Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022.

Sursa: dcnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com