O firmă din Botoșani câștigă 9 milioane de lei din modernizarea străzilor din orașul Salcea

O firmă din Botoșani câștigă aproape nouă milioane de lei din modernizarea străzilor din orașul Salcea din județul Suceava. Este vorba de societatea comercială Transasfalt Prod SRL Botoșani, firmă controlată de omul de afaceri Constantin Dincă, care a câștigat licitația organizată de Primăria Salcea pentru „Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul de investitie: Modernizare strazi in Orasul Salcea, Judetul Suceava”.

Investiția a fost estimată la 9,9 milioane de lei, însă, în urma licitației, firma Transasfalt Prod SRL Botoșani ș-a adjudecat lucrările la 8,9 milioane de lei.

„Valoarea estimată a contractului ce urmează a fi atribuit nu va cuprinde suma aferentă cheltuielilor diverse și neprevăzute precizată în bugetul proiectului (devizul general), acestea putând fi accesate, după caz, în funcție de necesități, prin modificarea contractului în condițiile prevăzute la art.221 din Legea nr.98/2016 privind achizițiile publice”, precizează Primăria Salcea.

Durata contract : 24 luni in conformitate cu perioada de valabilitate si esalonare a contractului de finantare, din care o lună durata proiectării și 23 de luni durata de execuție a lucrărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *