FOTO & VIDEO Suspiciuni de fapte de corupție la DSVSA Botoșani! Reacția procurorilor DNA cu privire la perchezițiile de la Botoșani

Percheziții care au loc vineri, la Botoșani, la locuința directorului DSVSA Mihai Țurcanu, și la sediul instituției pe care acesta o conduce, fac parte dintr-o anchetă privind fapte de corupție. Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada decembrie 2020 – mai 2022, potrivit unei informări transmise de DNA.

„În cursul zilei de 13 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în patru locații dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice și juridice situate pe raza județului Botoșani, precum și la domiciliul unei persoane fizice din București. În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava”, precizează DNA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *