FOTO & VIDEO Locuința directorului DSVSA Botoșani, răscolită de anchetatori. Mihai Țurcanu ridicat de procurori și dus la sediul instituției

Procurorii DNA au făcut percheziții, vineri, atât la sediul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Botoșani, cât și la locuința directorului instituției, Mihai Țurcanu. Acesta a fost luat cu mașina de procurorii DNA și a fost dus la sediul instituției.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada decembrie 2020 – mai 2022, potrivit unei informări transmise de DNA.

„În cursul zilei de 13 mai 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții în patru locații dintre care una este sediul unei instituții publice, iar restul domiciliile/sediile unor persoane fizice și juridice situate pe raza județului Botoșani, precum și la domiciliul unei persoane fizice din București. În cauză procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava”, precizează DNA.

FOTO Descinderi DNA la sediul unei instituții publice din Botoșani

 

One thought on “FOTO & VIDEO Locuința directorului DSVSA Botoșani, răscolită de anchetatori. Mihai Țurcanu ridicat de procurori și dus la sediul instituției

  1. neam de corupti ….florine ai scapat de buscarie acum te duci si tu ….sau ai dat la coana justittie corupta tot ce au furat??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com