Cele mai noi apartamente Made To Measure din str. Victoriei – o nouă experiență prin care aveți posibilitatea de a fi arhitecții propriului apartament

UNIQUE Residence Victoriei – apartamente noi, peste standarde: realizate cu materialele de construcții moderne, în clădiri cu durata maximă de viață, la un nivel superior de siguranță seismică, similar clădirii din Calea Națională

Pentru blocurile noi, normativele în vigoare pentru asigurarea standardelor de siguranță, a duratei de viață proiectate și de calitate, sunt mult peste cele utilizate în proiectarea blocurilor vechi: valoarea forțelor seismice de proiectare a clădirilor crește continuu și, prin urmare, nivelul de siguranță seismică actuală este superior, valoarea accelerației de vârf crescând semnificativ (>25%); materialele folosite atât pentru izolare fonică, termică, hidrofugă, protecție la foc sunt actuale și fiecare dintre ele respectă normele în vigoare.

VEZI diferența!

Atunci când ezită în fața unei clădiri cu o structură de rezistență realizată după cele mai performante soluții de proiectare, clienții ar trebui să știe că prețul pe care îl plătesc este prețul siguranței lor.

UNIQUE Residence investește continuu pentru asigurarea unei proiectări de calitate, pentru atingerea duratei maxime de viață și realizarea unei creșteri semnificative a nivelurilor de siguranță seismică a clădirilor, în toate proiectele.

ATINGE durata maximă de viață!

De asemenea, pentru realizarea unor construcții cât mai performante și confortabile nu facem nici un rabat la calitate, utilizând materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe de rezistență și stabilitate, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu.

SIMTE confortul!

Chiar dacă apartamentele se „nasc” egale, ele nu trebuie să rămână așa. Ideile clienților vor prinde contur în mâinile consultanților UNIQUE Residence, care vor face apartamentul întocmai după gustul și preferințele fiecărui nou proprietar.

Vă propunem o nouă experiență prin care aveți posibilitatea de a fi arhitecții propriului apartament în noul ansamblu de apartamente Made To Measure UNIQUE Residence Victoriei: recompartimentări (în faza de proiectare), amenajări interioare și finisaje, echipare și mobilare, dotări de siguranță și confort Smart Home, sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat, aparataje electrice și corpuri de iluminat, precum și opțiuni pentru pachete cu dotări superioare personalizate și facilități extinse.

Implementând împreună conceptul Made To Measure APARTMENT, fiecare locuință va deveni UNICĂ.

 

UNIQUE Residence – proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt așteptărilor fiecăruia!

Contact direct la dezvoltator: 0744691659

Stadii de realizare a proiectelor rezidențiale UNIQUE Residence dezvoltate în Botoșani, Iași și Focșani:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *