Când vor fi scoase dalele de tramvai de pe strada Primăverii. Primarul Cosmin Andrei a lansat un nou termen

Primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, a lansat un nou termen în ceea ce privește scoaterea dalelor de tramvai și a pavelelor de pe strada Primăverii din municipiul Botoșani. Potrivit acestuia, în două săptămâni este gata documentația.

„Realizăm un proiect tehnic pentru autorizație de construire, proiect tehnic care este în etapa de expertizare. În două săptămâni este gata documentația și ne vom elibera autorizația de construire, urmând să scoatem dalele pe proiectul pe care deja îl avem semnat cu societatea care are atribuită licitați, cu Conrec-ul”, a spus, la Tele M, Cosmin Andrei.

Edilul susține că este vorba despre un tronson de 1,1 km și se va interveni doar unde sunt dalele de tramvai. Aproximativ 120.000 lei pe 100 de metri ar costa lucrările de scoatere a acestor dale.

„În aproximativ o lună” ar începe lucrările, anunță edilul, dar nu a fost lansat și un termen de finalizare. Înițial, primarul a declarat că alele vor fi scoase imediat după Paști.

One thought on “Când vor fi scoase dalele de tramvai de pe strada Primăverii. Primarul Cosmin Andrei a lansat un nou termen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *