FOTO & VIDEO El este șoferul care a dat cu BMW-ul peste o fetiță de șase ani

Tânărul care a dat cu mașina peste o fetiță de șase ani nu avea permis de conducere, iar mașina nu avea nici certificat de înmatriculare, nici asigurarea obligatorie. BMW-ul implicat în accident a fost ascuns în spatele unui bar din localitatea Roma, iar în momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului și ai ridicat mașina botoșăneanul care a produs accidentul a fost și revoltat.

Vă reamintim că un tânăr a dat cu mașina peste un copil, miercuri, în municipiul Botoșani, apoi a fugit de la locul accidentului. Evenimentul rutier a avut loc în jurul orelor 13:00, pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, un minor de 6 ani a fost surprins și accidentat, în timp ce traversa strada pe marcajul pietonal, de către un autoturism al cărui conducator auto, după impact, și-a continuat deplasarea. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, minorul a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Ulterior, polițiștii rutieri au stabilit identitatea conducătorului auto, în persoana unui tânăr de 20 de ani, din comuna Roma, care nu avea dreptul de a conduce autovehicule, întrucât avea permisul reținut.

Acesta a fost depistat în localitatea de domiciliu, iar autoturismul cu care se deplasa a fost examinat de polițiștii criminaliști. Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducere fără permis, arată sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *