Trei copilași dintr-o familie din județul Botoșani au nevoie de ajutor. Mama abia are ce să le pună pe masă

Trei copilași dintr-o familie din județul Botoșani au nevoie de ajutor. Cu tatăl mai mult absent, cele două fetițe și un băiețel sunt crescuți de mama lor, într-o singură cameră, și aceea închiriată, în Dorohoi. Femeia trăiește din alocație și ajutorul social pentru că fiul cel mic are doar cinci luni și nu îl poate lăsa singur ca să lucreze.

Cea mai mare fetiță împlinește anul acesta nouă ani. Este o fetiță înaltă, slăbuță, care are nevoie de îmbrăcăminte și încălțăminte pentru școală, mărimea 35.

Ne-a rugat să ii acoperim fața să nu râdă colegii la școală de ea și i-am respectat dorința”, spune Elena Suhan, cea care a demarat o campanie de ajutorare a copilașilor.

A doua fetiță are doi ani și trei luni și are nevoie de scutece mărimea șase, dar și hăinuțe.

„Acum 2 luni a călcat în oala cu ciorba pusa la răcit, iar noi i-am dus medicamentele necesare și astăzi are doar câteva cicatrici care vor trece de tot în curând”, povestește Simona.

Cel mai mic dintre copii are cinic luni. Și el are nevoie de hăinuțe și scutece mărimea 2, dar și lapte praf Nan2 sau Vitalact. De asemenea, mămicile care vor să o ajute și pe mama acestor copilași, ea poartă mărimea 38 la pantofi și XL la haine.

Cei 3 fratiori locuiesc intr-o camaruta și mama lor are grija de ei. Cu tata ba se înțelege, ba nu și tot greul cade pe ea iar bani nu ajung de la o luna la alta, fiind nevoita să plătească și chirie. Nu a cerut decât niște alimente pana ia alocația și ajutorul social deoarece toate sunt pe sfârșite.Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii ii ajuta pe copilași de 2 luni de zile de când i-am descoperit, dar și fondurile noastre sunt insuficiente pentru toate cazurile pe care le avem în atenție și de aceea va cerem ajutorul”, povestește Simona.

Cine dorește sa-i ajute pe copilași pot trimite un pachetel pentru ei pe adresa: Asociației Umanitare Simona Elena și Voluntarii, strada Aleea Pinului nr 1, Bl M3, et. 3 ap. 36 oraș Dorohoi județ Botosani, Cod 715200, cu mențiunea pe pachet: Andrada și Stefan.

Cei care vor sa doneze pentru copilași o pot face în conturile bancare de mai jos, deschise la Banca Transilvania.
Denumire: Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii CUI 43787730

➡ RO06BTRLRONCRT0587762901 RON si

➡ RO53BTRLEURCRT0587762901 EURO

➡ SWIFT: BTRLRO22

➡ Cu mențiunea Andrada și Ștefan

Pentru detalii suplimentare va rugam sa ne contactati:Telefon/What’s up: 0757139794, mesager: Simona Elena, iar daca doriti sa mergeti direct la copilași cu cele necesare, de la ea aflați și detalii să ajungeți la familia respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *