Incredibil ce i-a făcut un medic din Botoșani unei judecătoare din gelozie. „Mi-a produs o stare de temere”

Medicul stomatolog botoșănean Anna Maria Nastac a fost condamnată penal pentru că a hărțuit din gelozie o judecătoare de la Judecătoria Iași. Doctorița credea că judecătoarea îi face curte iubitului său, un ofițer activ, UM O807, unitatea ieșeană a Serviciului Român de Informații.

„Toate aceste mesaje, limbajul folosit, faptul că inculpata a luat legătura cu tatăl meu și s-a prezentat la instanță de două ori însoțită, mi-a contactat familia, mi-a produs o stare de temere”, a spus judecătoarea in fața instanței penale care a judecat-o pe Nastac pentru hărțuire.

Astfel, Anna Maria Nastac a fost condamnată de Judecătoria Vaslui la o amendă penală de 14.333 de lei pentru savârșirea infracțiunii de hărțuire iar complicele său Valentin Trufanda a fost condamnat la o amendă penală de 5.400 lei (vezi aici). Potrivit rechizitoriului, Anna Maria Nastac (din Botoșani), în prezent medic stomatolog la Iași a devenit geloasă în momentul in care a văzut ca postările pe Facebook ale iubitului, ofițer activ al UM 0807 (SRI Iasi)  primesc ‘’like-uri’’ și ‘’inimoare’’ de la  judecătoare. Din geloie, Anna Maria Nastac a început să-i trimită judecatoarei mesaje de amenințare, folosind un limbaj vulgar, pe messenger dar și telefonic. La data de 26.06.2020, prin intermediul rețelei de socializare Facebook de pe contul Călin Daniel i-a transmis persoanei vătămate diverse masaje cu caracter obscen și insultător pe fondul unei presupuse relații amoroase dintre persoana vătămată și numitul J.E”, se arată în rechizitoriu.

Însoțită de complicele său Anna Maria Nastac ar fi venit si la Judecătorie să ia legătura cu ‘’rivala’’ sa.

„Am fost contactată la sfârșitul lunii iunie pe messenger Facebook de o persoană necunoscută care îmi reproșa că aș avea o relație cu numitul Jescu cu mențiunea că nu îl cunosc pe Jescu și pe inculpată și nu știu cum a ajuns aceaste persoane la mine mesajele fiind repetitive și de un limbaj urât ce nu ar fi reprodus niciodată. Inculpata s-a interesat de membrii familiei mele, știa unde lucrez m-a contactat la serviciu, i-am spus de fiecare dată că nu îl cunosc pe Jescu, blocam contul inculpata continuând aceleași mesaje. A luat legătura cu un văr de-al meu și nu știu dacă i-a dat numărul meu de telefon dar am început să primesc mesaje de la un număr ascuns. Toare aceste mesaje, limbajul folosit, faptul că inculpata a luat legătura cu tatăl meu și s-a prezentat la instanță de două ori însoțită, mi-a contactat familia, mi-a produs o stare de temere”, a declarat judecătoarea in fața instanței penale care a judecat-o pe Nastac pentru hărțuire.

Sursa: dezvăluirea.ro

FOTO! Doctorița din Botoșani, care a urcat beată la volan și a produs un accident rutier, reținută de polițiști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *