Cinci firme interesate să participe la licitația pentru modernizarea Teatrului „Mihai Eminescu”. Primar: Se face cu siguranță în acest mandat

Cinci firme sunt interesate să participe la licitația pentru modernizarea Teatrului „Mihai Eminescu” din municipiul Botoșani. Anunțul a fost făcut de primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei, care a declarat că această clădire „se face cu siguranță în acest mandat”.

„Suntem în procedură de licitație. Am fost nevoiți să reluăm licitația pentru că nu au fost depuse ofertele din partea constructorilor, așa au fost: ofertele neconforme, iar termenul pentru deschiderea ofertelor este 30 mai. În acest moment sunt cinci firme interesate să participe la această licitație”, a declarat, la Tele M, primarul Cosmin Andrei.

Pentru lucrările de consolidare și restaurare a Teatrului ”Mihai Eminescu” Botoșani, din fonduri europene, s-au alocat peste 47,5 milioane de lei.

Clădirea Teatrului Mihai Eminescu este monument istoric in lista monumentelor istorice la pozitia nr. 278, cod BT-II-m-B-02037, conform Legii nr. 422/2001, actualizata, privind protejarea monumentelor istorice. Teatrul are o suprafață construită de 2.104,91 mp și o suprafața construită desfășurată de 9.330,99 mp, în timp ce suprafața utilă desfășurată totală este de 5.683,12 mp.

 

One thought on “Cinci firme interesate să participe la licitația pentru modernizarea Teatrului „Mihai Eminescu”. Primar: Se face cu siguranță în acest mandat

  1. Domnule primar luati masuri de pana la declaratie pe proprie raspundere ca duc la capat lucrarea … anteriorul primar nesigur pe echilibrul lui … si-a batut joc de populatia Botosaniului un segmenet de idiotii care lau votat continuu !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *