Bază sportivă construită în municipiul Botoșani de Compania Națională de Investiții. Vezi în ce zonă va fi amenajată!

foto arhiva

Municipiul Botoșani va avea o bază sportivă tip 1, care va fi construită de Compania Națională de Investiții. Potrivit Planului Urbanistic Zonal, baza sportivă va fi amenajată pe strada Zimbrului, pe o suprafață de peste 18.000 mp.

Terenul luat în considerare pentru realizarea obiectivului este nefolosit, fiind situat în extravilanul municipiului Botoșani.

Investiția vizează amenajarea unei baze sportive compusă din teren de fotbal/minifotbal, teren multifuncțional (pentru baschet, handbal, tenis și volei), clădire P+1E pentru vestiare, parcaje, alei carosabile/pietonale, spații pentru echiparea tehnicoedilitară, spații verzi.

Potrivit proiectului, o suprafață verde în valoare de 29,06% din suprafața terenului, va fi reprezentată de plantații decorative (arbori, flori, gazon). Costurile investiției pentru baza sportivă tip I vor fi suportate de către Compania Națională de Investiții, autoritatea publică locală realizând amenajarea terenului, căile de comunicație, parcaje, spațiile verzi și asigurarea cu utilitățile necesare funcționării investiției.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *