Botoșăneanul cu un business de 243 mil. lei: Avem cerere mare pentru export, lucrăm la capacitate maximă şi derulăm campanii de recrutare. Intern, lucrurile stagnează

Un program de investiţii de 4 milioane de euro va duce la extinderea capacităţilor şi la diversificarea portofoliului de produse pe diviziile de confecţii metalice şi echipamente electrice de medie tensiune din cadrul grupului Electroalfa.

Anul 2022 a început destul de promiţător, cu cerere foarte mare pentru proiecte la export ce vizează confecţiile meta­lice şi echipamentele electrice. În prezent lucrăm la capacitate maximă în fabricile de producţie şi derulăm campanii de recrutare pentru personal calificat sau necalificat. Avem o academie internă de formare profesională, care poate asigura calificare specializată gratuită tuturor celor interesaţi să lucreze în producţie la noi“, spune Gheorghe Ciubotaru, antreprenorul care controlează grupul fondat în Botoşani.

La nivel de grup, Electroalfa a atins în anul 2021 cifra de afaceri de 243 milioane lei, în creştere faţă de anul precedent cu aproximativ 17%. În principal, creşterea a fost susţinută de proiectele pe care le-a derulat la export în cadrul diviziei de confecţii metalice şi echipamente electrice.

Sursa: zf.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *