11 hectare de teren, care au aparținut unei puternice firme din Botoșani, scoase la licitație

Nu mai puțin de 11 hectare de teren, care au aparținut unei puternice firme din Botoșani, au fost scoase la licitație. Este vorba de 115.508 mp de teren, plus construcțiile aferente, care au aparținut societății comerciale Victor Construct SRL, care a fost patronată de omul de afaceri Victor Mihalachi.

Lichidatorul societății Victor Construct SRL, Edge Business Restructuring Advisors SPRL, societate civilă profesională de practicieni în insolvență, a anunțat organizarea unei licitație pentru vânzarea imobilului situat pe DN 29B, km 7, Cătămărăști Deal, comuna Mihai Eminescu. Terenul a fost folosit ca depozit de materiale de construcții pentru firma Victor Construct.

Prețul de pornire a licitației este de 4.660.000 lei exclusiv TVA. Valorificarea se face individual. Licitația va avea loc în data de 12 mai 2022, la sediul administratorului judiciar.

Pe terenul de la Cătămărăști Deal a funcționat, până la sfârșitul anilor 90, Avicola SA Botoșani, societate care deținea zeci de ferme de păsări.  Fermele au fost demolate, iar acum, pe fondul dezvoltării imobiliare, terenul este exploatat în scopul construirii de noi cartiere de case.

2 thoughts on “11 hectare de teren, care au aparținut unei puternice firme din Botoșani, scoase la licitație

    1. Are alta firma cu care trage tepe! Firma care reabiliteaza biserica sf.Gheorghe este a lui Mihalachi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *