FOTO Percheziții într-o comună din Botoșani! Armă îngropată de un tânăr

Percheziții într-o comună din județul Botoșani efectuate luni, 8 mai, de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.9 Vlăsinești. Aceștia au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară, la o persoană bănuită de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, din comuna Mitoc.

În cadrul activităților desfășurate, a fost identificată și ridicată în vederea continuării cercetărilor, o armă tip pușcă, cu lunetă, care face parte din categoria armelor neletale, supuse autorizării. Tânărul de 20 de ani, bănuit de comiterea faptei ar fi îngropat arma într-o zonă de depozitare a gunoiului, din extravilanul comunei Mitoc, loc în care a fost identificată de polițiști.

Acesta nu era autorizat pentru a deține o astfel de armă și nici nu avea documente de proveniență, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani. Polițiștii continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să fie dispuse măsuri legale.

La activități au participat polițiști din cadrul Servicului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Poliției Orașului Săveni și Seviciului pentru Acțiuni Speciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *