Unul dintre cei mai mari comercianți de piese și accesorii pentru autovehicule din România vrea să deschidă un depozit la Botoșani

Foto: zf.ro

Unul dintre cei mai mari comercianți de piese și accesorii pentru autovehicule din România vrea să deschidă un depozit la Botoșani. Este vorba despre familia Baciu, care deține grupul de firme Materom, și plănuiește să intre pe piața dezvoltărilor imobiliare, cu un parc industrial, care urmează să fie construit în Târgu Mureș, pe un teren de 15 hectare.

Potrivit Profit.ro. grupul Materom are planuri de a intra și în sectorul producției și furnizării de energie, cu un parc de panouri fotovoltaice, care urmează a fi ridicat pe un teren de 6 hectare în comuna Cristești, Târgu Mureș. Lucrările de construcție vor începe în 2023 și au ca termen de finalizare anul 2024.

De asemenea, compania urmează să deschidă trei noi depozite regionale anul acesta, în Târgul Mureș, Otopeni și Buzău, o investiție totală de 750.000 de euro, și să dubleze capacitatea tuturor celorlalte 22 de depozite pe care le deține până în 2024. Primele 8 depozite vor fi extinse în 2022.   Familia Baciu deține depozite regionale în Suceava, Iași, Bacău, Galați, Constanța, București, Colentina, București – Militari, București – Vitan, Ploiești, Pitești, Craiova, Râmnicu Vâlcea, Timișoara, Arad, Oradea, Sibiu, Baia Mare, Cluj-Napoca, Brașov, Bistrița-Năsăud și Deva, cel din urmă fiind inaugurat anul acesta.

„Luăm în calcul, în următorii ani, deschiderea de depozite regionale în Zalău, Botoșani, Târgul Jiu, Alba Iulia, Slobozia, Miercurea Ciuc și Vaslui”, spunea anterior Matei Baciu, unul dintre fondatorii Materom, pentru Profit.ro.

Președintele Camerei de Comerț Botoșani cere un examen minim pentru administratori: Sunt administratori de firme care nu știu să scrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *