Produs toxic retras din magazinele Kaufland: „Clienții sunt rugați să nu îl consume!”

Lanțul de magazine Kaufland retrage sucul de mere și vișine ”Vreau din România” după ce s-a observat ”o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs”. Clienții sunt rugați să nu îl consume și să returneze în magazine.

În urma verificărilor periodice, s-a decelat o depășire a valorii admise pentru patulină în acest produs. Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătății şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacționat fără
întârziere și a retras de la comercializare produsul în cauză.

„Clienții care au achiziționat produsul mai sus menționat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugați să acorde atenție acestei informări și să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazin Kaufland pentru a-l returna și vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal. Această rechemare vizează exclusiv produsul „ Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declarației producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL”, potrivit ANSVSA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *