FOTO Adina, tânăra din Botoșani care realizează cele mai cochete aranjamente pentru nunți și botezuri

Adina Sîrbu, o tânără de 23 de ani, din Botoșani, realizează cele mai cochete aranjamente florale pentru nunți, cumătrii, botezuri, dar și alte evenimente speciale. Cu o experiență de câțiva ani în domeniul aranjamentelor florale, Adina pune pasiune în tot ceea ce face, iar creativitatea sa este incredibilă. Cu determinare, migală și talent, botoșăneanca reușește să realizeze printre cele mai moderne buchete de mireasă, aranjamente pentru masa mirilor, lumânările mirilor, dar și aranjamente pentru cristelnițe și lumânări de botez.

„Sunt evenimente speciale, care trebuie tratate ca atare. Când lucrez cu cineva pentru o nuntă sau un botez pentru mine este o mare responsabilitate. Nu doar că tratez cu seriozitate ceea ce fac, dar chiar pun suflet și discut foarte mult cu cei care aleg să lucreze cu mine pentru a fi sigură că rezultatul este excepțional și reflectă personalitatea celor implicați, dar sunt în ton cu tendințele. Nu cred că există ceva ce nu pot realiza în materie de aranjamente florale. Pentru mine, orice comandă reprezintă o provocare. Nu las nimic la voia întâmplării și nu îmi place să fiu superficială în ceea ce fac”, ne-a declarat tânăra.

Adina Sîrbu deține „Maison des Fleurs”, care nu este o florărie obișnuită. Îi place să spună că deține o florărie specială pentru… oameni speciali pentru că cei care apelează la ea sunt tratați într-un mod aparte, cu mult respect și înțelegere. Botoșănenii găsesc aici aranjamente florale pentru toate buzunarele, dar făcute cu bun gust și atenție, astfel încât doamnele și domnișoarele care primesc aceste mici opere de artă să se simtă cu adevărat speciale.

„Maison des Fleurs” este pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11), iar Adina Sîrbu îi așteaptă personal pe clienți, chiar și pe cei mai nehotărâți, care nu știu exact ce fel de flori să aleagă pentru femeile speciale din viața lor: soții, iubite, fiice ori mame.

Pentru mai multe detalii puteți suna la 0749298149 sau direct la sediul „Maison des Fleurs” de pe Calea Națională nr. 50 (vis a vis de Școala nr. 11). Pe Adina o găsiți și pe facebook: https://www.facebook.com/florariebotosani1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *