O primărie din Botoșani construiește o sală de sport cu peste 5 milioane de lei

sala sport la BotosaniO primărie din județul Botoșani a alocat peste cinci milioane de lei pentru construcția unei săli de sport. Este vorba de Primăria comunei Copălău, cea care a lansat, miercuri, licitația pentru desemnarea unei firme care să asigure proiectarea, asistența tehnică și execuția lucrărilor pentru obiectivul de investiție „Construire sală de sport cu rol educațional în sat Copălău”.

Investiția de 5.119.045,56 lei, fără TVA, este asigurată din fonduri europene asigurate prin Programul Operational Regional – POR.

Firmele de construcții interesate trebuie să depună ofertele până poe 24 mai. Ofertantul trebuie să fi executat lucrări similare în ultimii 5 ani, raportați la data-limită de depunere a ofertelor, în valoare cumulată de cel puțin 4.941.291,68 lei, fără TVA la nivelul unuia sau a maxim 3 contracte, din care:

  • minim 1 contract a cărui obiect să conțină lucrări de construire /reabilitare /modernizare /extindere construcţii civile/industriale de cel puţin din categoria de importanţă C
  • minim 1 contract a cărui obiect să conțină lucrări de construire /reabilitare /modernizare /extindere lucrări de peisagistică și/sau spații verzi și/sau locuri de joacă

Prin lucrări similare, se înțelege:
– lucrari de construcţii si/sau reparaţii si/sau modernizări si/sau reabilitări de construcţii civile/industriale de cel puţin din categoria de importanţă C. Se accepta lucrari similare sau superioare din punctul de vedere al complexitatii si/sau scopului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com