FOTO Cea mai mare autogară din Botoșani, scoasă la vânzare. Are aproape un hectar de teren

Executorul judecătoresc Cristina Maria Gheorghiu a scos la vânzare cea mai mare autogară din municipiul Botoșani. Este vorba de terenul și clădirile autogării vechi amplasate în fața gării, care sunt deținute de societatea comercială Transport Călători SA.

Scoaterea la licitație a autogării are loc pe fondul neplății de către Transport Călători SA Botoșani a unor facturi emise de furnizorul de apă, societatea comercială Nova Apaserv. Datoriile provin din anii 2017 și 2018 pentru care au fost emise zece facturi fiscale.

În aceste condiții, executorul a anunțat organizarea licitației pentru vânzarea sediului autogării, care include birourile, casieriile și sala de așteptare, cu o suprafață construită la sol de 350 mp și o suprafață desfășurată la parter și etaj de 524 metri pătrați.

De asemenea, se vinde terenul de 9.495 mp, dar și câteva anexe. Prețul la care a fost evaluată întreaga autogară, cu birouri și terenul aferent, este de 3,57 milioane de lei.

 

Cauți un loc intim și plăcut pentru petrecerea ta? Un restaurant din Botoșani organizează nunți, cumătrii, dar și alte petreceri în familie

One thought on “FOTO Cea mai mare autogară din Botoșani, scoasă la vânzare. Are aproape un hectar de teren

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *