Cauți un loc intim și plăcut pentru petrecerea ta? Un restaurant din Botoșani organizează nunți, cumătrii, dar și alte petreceri în familie

Petrecerea de nuntă sau botez, la aniversare ori alte întâlniri de familie reprezintă momente cu adevărate speciale în viața fiecărui om, fiind evenimente de neuitat. Tocmai de aceea, cei mai mulți aleg ca astfel de petreceri să se desfășoare într-un cadru intim și plăcut, astfel încât invitații să se simtă relaxați și să poată socializa între ei.

Restaurantul Casa Milord, situat în Răchiți, județul Botoșani, pune la dispoziție, în această perioadă, un spațiu propice pentru cei care știu ce înseamnă cu adevărat o petrecere cu toată familia și prietenii.

Cu o capactitate de până la 70 de locuri și personal calificat, restaurantul Casa Milord organizează evenimente ireprosabile, nunti, petreceri de botez, aniversari, petreceri în familie sau corporate.

„Ne ocupăm în detaliu de organizarea acestor evenimente în detaliu. Ambianta eleganta va face din petrecerile organizate la noi momente unice si de neuitat. Meniul festiv va propune preparate romanesti si internationale de o calitate exceptionala, pe care toti invitatii le vor aprecia. Pregatirea si experienta personalului nostru va sta la dispozitie cu rabdare si profesionalism in organizare evenimentelor dumneavoastra. Suntem deschisi la sugestii si venim in sprijinul clientilor nostri pentru a le satisface cele mai exigente gusturi”, spun reprezentanții restaurantului.

Restaurantul Casa Milord este situat în Răchiți,  în apropierea Primăriei din localitate. Pentru rezervări și alte informații: 0756222233. Îi găsiți și pe Facebook: https://www.facebook.com/restaurantcasamilord.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *