Accidentul de la Victoria, produs de un bărbat de 72 de ani. Botoşăneanul a rămas încarcerat

Accidentul de miercuri la Victoria a fost produs de un bărbat în vârstă de 72 de ani. Botoşăneanul, care a pătruns cu maşina pe contrasens, a rămas încarcerat, având nevoie de intervenţia echipelor de descarcerare pentru a fi scos dintre fiarele contorsionate ale maşinii.

„La locul accidentului, pompierii au constatat că șoferul autoturismului, în vârstă de 72 ani, era încarcerat, fiind conștient. Salvatorii l-au imobilizat, după care l-au extras din autoturism și l-au predat echipajului medical”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

În urma accidentului de pe drumul naţional DN 29 D, alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Toate cele patru victime au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati pentru îngrijiri medicale de specialitate.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

 

VIDEO & FOTO Accident grav la Botoșani. Patru persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *