VIDEO & FOTO Accident grav la Botoșani. Patru persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate

Un grav accident rutier s-a produs, miercuri, la Botoșani. Patru persoane au fost rănite, dintre care două încarcerate, după ciocnirea a două mașini pe drumul național Botoșani- Ștefănești. Accidentul a avut loc înainte de localitatea Victoria din comuna Stăuceni, în momentul în care șoferul unui autoturism a pătrunse pe contrasens și a intrat frontal într-o autoutilitară de la Secția Drumuri Naționale (SDN).

Potrivit martorilor, în urma accidentului, patru persoane au fost rănite. Două dintre ele, din autoturismul care a intrat pe contrasens, au rămas încarcerate, având nevoie de intervenția echipelor de descarcerare ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Alte două, din mașina de intervenții de la Secția Drumuri Naționale, au fost rănite. Toate victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Mavromati din Botoşani.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului Botoșani, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, una de descarcerare, ambulanța de terapie intensivă mobilă SMURD, dar și trei echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Polițiştii de circulaţie, care încă se află la faţa locului, urmează să stabilească condițiile de producere a accidentului. Vom reveni cu detalii în cel mai scurt timp!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *