Marius Budăi, mesaj de Ziua Internațională a Muncii: Criza din piața muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile

Ministrul Muncii, botoșăneanul Marius Budăi, a transmis, duminică, un mesaj angajaților din România, cu prilejul Zilei Internaționale a Muncii. El a spus că dacă în ultimii doi ani Ziua Internațională a Muncii a fost umbrită de restricțiile dure impuse din cauza pandemiei de Covid-19, în acest an, deși există libertatea de a fi împreună, resimțim efectele războiului.

Asistăm cu toții la distrugerea a zeci, sute de mii de locuri de muncă, de întreprinderi și de vieți. La fel ca și criza generată de pandemie, criza din piața muncii cauzată de război va lovi cel mai puternic în persoanele cele mai vulnerabile. În aceste momente, mai mult ca oricând, trebuie să fim solidari și să rămânem centrați pe nevoile oamenilor afectați cel mai puternic de efectele pandemiei ori ale războiului. Deși traversăm o perioadă dificilă, ea aduce și noi posibilități pe care le putem și trebuie să le exploatăm. La mulți ani tuturor celor care muncesc și mă înclin în fața tuturor celor care au fost în prima linie pentru a-și ajuta semenii afectați de pandemie, iar acum își fac cu devotament meseriile și vin în sprijinul celor care fug din calea războiului!”, este mesajul postat pe facebook de Marius Budăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *