Botoșăneanul care a încercat să violeze o fetiță, arestat preventiv. Vezi cine este individul!

Botoșăneanul care a încercat să violeze o fetiță a fost arestat preventiv, în baza unui mandat emis de Judecătoria Botoșani. Instanța l-a trimis după gratii pentru 30 de zile pe individ, sub acuzațiile de agresiune sexuală în formă continuată și tentativă de viol în formă continuată.

Bărbatul de 44 de ani se numește Vasile Ignat și este din comuna Stăuceni. În vara anului trecut, individul a dus-o pe fetița de 14 ani la o stână de pe raza localității și ar fi încercat de două ori să o violeze într-o rulotă amplasată acolo.

Faptele s-au întâmplat după ce anterior, din luna decembrie 2019 până în martie 2020, când fata nu avea decât 12-13 ani, bărbatul ar fi adoptat în mod repetat față de minoră, care e și rudă cu el, comportantmete cu conotații sexuale, precum atingeri în zone intime.

În urma unor plângeri făcute abia acum, bărbatul a fost reținut, sâmbătă, de polițiștii botoșăneni.

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani în dosarul nr. 1450/P/2022. Respinge cererea formulată de către inculpat, prin apărător, de luare a măsurii preventive a controlului judiciar. În temeiul art. 226 alin. 1 şi 2 Cod de procedură penală, cu referire la art. 202 alin. 1 şi 3, alin. 4 lit. e Cod procedură penală şi art. 223 alin. 1 lit. a şi alin. 2 Cod de procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului IV, cercetat pentru săvârşirea infracțiunilor de agresiune sexuală în formă continuată, prev. de art. 219 alin. (2) lit. b) și c) Cod Penal și tentativă la viol în formă continuată (2 acte materiale), prev. de art. 32 rap. la 218 alin. (1) și alin. (3) lit. b) și c) din Codul penal, ambele cu aplic. art. 35 alin. 1 și art. 38 alin.1 Cod Penal, pe o perioadă de 30 de zile, de la 01.05.2022, până la 30.05.2022, inclusiv.

În baza art. 230 alin.1 Cod procedură penală, dispune emiterea mandatului de arestare preventivă a inculpatului IV. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Onorariul apărătorului din oficiu, 626 lei, se va achita B.A. Botoşani din fondurile M.J. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi pentru procuror. Pronunţată în şedinţa camerei de consiliu, astăzi, 01.05.2022, ora 11.06.

Caz cutremurător! Un bărbat din Botoșani a încercat să violeze o copilă. Botoșăneanul, reținut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com