Caz cutremurător! Un bărbat din Botoșani a încercat să violeze o copilă. Botoșăneanul, reținut

fetite violateUn nou caz cutremurător înregistrat la Botoșani. Un bărbat a încercat să violeze o copilă de doar 14 ani. Botoșăneanul a fost reținut de polițiști și, cel mai probabil, va fi arestat preventiv. Cazul s-a înregistrat în comuna Stăuceni, acolo unde bărbatul de 44 de ani își are domiciliul. În vara anului trecut, individul a dus-o pe fetița de 14 ani la o stână de pe raza localității și ar fi încercat de două ori să o violeze într-o rulotă amplasată acolo.

Faptele s-au întâmplat după ce anterior, din luna decembrie 2019 până în martie 2020, când fata nu avea decât 12-13 ani, bărbatul ar fi adoptat în mod repetat față de minoră, care e și rudă cu el, comportantmete cu conotații sexuale, precum atingeri în zone intime.

În urma unor plângeri făcute abia acum, bărbatul a fost reținut, sâmbătă, de polițiștii botoșăneni și va fi propus pentru arestare preventivă sub acuzația de agresiune sexuală și tentativă de viol, ambele în formă continuată.

Viața unui tânăr din Liberia trimis acum doi ani de soție să se mute în Botoșani: „Botoșaniul e pe stilul meu, liniștit, să nu mă agite”

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *