Scandal la un fast-food din Botoșani! Client bătut cu cruzime de iubitul vânzătoarei și un prieten al acestuia

Un scandal de pomină a avut loc miercuri seară, la un fast food din municipiul Botoșani. În jurul orei 20.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit la un fast-food de pe Bulevardul George Enescu din municipiul Botoșani, în urma unui apel telefonic care sesiza o altercație între mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Botoșani, vânzătoarea, după ce a avut o discuție în contradictoriu cu un client, și-a sunat concubinul aflat la domiciliu, pentru a-i veni în sprijin. Însoțit de un prieten, concubinul l-a lovit cu pumnii pe client, iar în momentul în care acesta a căzut, a continuat să îl lovească cu picioarele.

„Din cauza agresivității manifestate, jandarmii au procedat la imobilizarea concubinului, cei doi agresori fiind conduși ulterior la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani, unde li s-au întocmit actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. Bărbatul agresat a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind preluat de o ambulanță solicitată prin apel 112 și transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor”, precizează sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *