El este bărbatul care și-a cucerit „iubita” din Botoșani pe Facebook, iar când a ajuns la ea a legat-o de mobilier și a tâlhărit-o

Bărbatul care și-a cucerit „iubita” din Botoșani pe Facebook, iar când a ajuns la ea a legat-o de mobilier a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. în baza unui mandat emis de Judecătoria Dorohoi. El se numește Călin Pardalian, are 63 de ani și este din județul Galați.

Individul, care era angajat al unei firme din județul Ilfov, este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. De altfel, polițiștii din Botoșani au făcut, joi, percheziții atât la locuina acestuia, cât și la firma la care lucra.

Potrivit anchetatorilor, în cursul lunii martie 2022, după mai multe discuții pe o rețea de socializare, femeia ar fi convenit cu individul să se întâlnească la locuința acesteia. Ulterior, data de 20 martie 2022, în timp ce aceștia se aflau în locuința femeii, de 69 de ani, din comuna Broscăuți, ar fi amenințat-o cu acte de violență și ar fi imobilizat-o pe acesta, legând-o cu obiecte vestimentare de mobilierul din locuință. În acest context, bărbatul ar fi sustras din locuință mai multe bunuri, constând în bijuterii, telefoane mobile și bani.

 

Solutia pe scurt:

Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi în dosar nr. 436/P/2022 din data de 29.04.2022, şi în consecinţă: În temeiul art. 202 alin. 1, 3 şi 4 lit. e) Cod proc.pen., art. 223 alin. 2 Cod proc.pen., art. 226 Cod proc.pen. dispune arestarea preventivă a inculpatului CĂLIN PARDALIAN, pe o durată de 30 de zile, de la data de 29.04.2022 până la data de 28.05.2022 inclusiv, sub aspectul săvârşirii unei infracţiuni de tâlhărie calificată, faptă prev. și ped. de art. 233, art. 234 alin.1 lit. a) din Codul penal, cu aplicarea art. 41 alin.1 din Codul penal. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă privind pe inculpatul CĂLIN PARDALIAN.

În temeiul art. 227 alin. 2 Cod proc.pen. respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului CĂLIN PARDALIAN, formulată prin apărător din oficiu, de luare faţă de acesta a măsurii preventive a arestului la domiciliu. În temeiul art. 275 alin. 3 Cod proc.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului desemnat din oficiu, Filip Marlena, în sumă de 313 lei, rămâne în sarcina statului, urmând a fi avansate din fondurile Ministerului Justiţiei în contul Baroului Botoşani. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpatul CĂLIN PARDALIAN şi de la comunicare pentru Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Judecătoria Dorohoi. Pronunţată în camera de consiliu, astăzi, 29.04.2022, ora 14:50.
Document: Încheiere – măsuri preventive (faza de UP)  15/2022  29.04.2022

Femeie din Botoșani tâlhărită de un individ pe care l-a cunoscut pe Facebook. Incredibil ce i-a făcut bărbatul în propria locuință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *