Marius Croitoru speră ca autoritățile locale să se implice la FC Botoșani: Venim dintr-un oraș, dintr-o zonă a țării în care nu avem situația altor cluburi

Marius Croitoru (41 de ani), antrenorul lui FC Botoșani, a comentat succesul cu FCU Craiova, 2-1, care i-a urcat pe moldoveni pe locul 2 în play-out.

„Ai emoții și când joci 11 contra 11 cu Craiova, este o echipă bună, cu jucători valoroși. În sezonul regulat ne-au luat 4 puncte, nu am putut câștiga împotriva lor. Când am rămas în 10 oameni (n.r. – Jaja a fost eliminat în minutul 70) normal că a intervenit o teamă.

La orice gol tu cazi moral, iar ei vin cu avânt peste tine, simt că nu poți, că ești demoralizat de golul primit. Îi felicit pe băieți că au avut puterea să treacă peste șocul eliminării și să ducă meciul în siguranță la final”, a declarat Croitoru la Orange Sport.

Cu 3 etape înainte de finalul play-out-ului, FC Botoșani ocupă locul 2, cu 35 de puncte, două peste Sepsi OSK. Marius Croitoru speră la 7 puncte din ultimele 3 meciuri, cu CS Mioveni, Dinamo, respectiv Academica Clinceni.

„Obiectivul nostru este acela de a ne clasa pe unul dintre primele două locuri, pentru a avea șansa de a juca barajul. În acest moment ne mai trebuie 7 puncte, cu care matematic am fi la baraj. Orice rezultat pozitiv la Mioveni ne-ar aduce mai aproape de clasarea pe locurile de baraj”, a declarat antrenorul moldovenilor.

Marius Croitoru a abordat și situația financiară a echipei în cadrul flash-interviului. Antrenorul lui FC Botoșani speră ca autoritățile locale să se implice pentru susținerea clubului, astfel încât să nu se mai recurgă la vânzarea jucătorilor de bază:

„Știam unde vin, care este principalul obiectiv al clubului, pe lângă acela de a face performanță, este nevoia de a scoate jucători în față, de a-i promova și de a-i aduce la o formă bună, ca apoi să fie valorificați. Venim dintr-un oraș, dintr-o zonă a țării în care nu avem situația altor cluburi. Trebuie să ne autofinanțăm, ne gospodărim așa cum știm, cum putem. Dacă ar veni o primărie sau un primar care să ne dea două milioane de euro, pentru a nu mai fi nevoiți să vindem jucători, aș fi total de acord. La un club de Liga 1 cheltuielile sunt foarte, foarte mari, mai sunt angajați, 7-8-10 grupe de copii și juniori pe lângă echipa de Liga 1”, potrivit gsp.ro

One thought on “Marius Croitoru speră ca autoritățile locale să se implice la FC Botoșani: Venim dintr-un oraș, dintr-o zonă a țării în care nu avem situația altor cluburi

  1. Nu îți este Rușine bai profitorule? Pt ce sa plătim din banii bugetului local distracțiile voastre? Vrei fotbal? Găsiți sponsori și finanțatori!!!! La munca, nu la întins mâna!!!! Ce tupeu jegos aveți in voi! Ordinarilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *