Tânăra din Botoșani, căsătorită cu un cunoscut prezentator TV, dezvăluie cum a scăpat de 20 de kg imediat după sarcină. „Nu mai pot cu mămicile perfecte”

Tânăra din comuna Tudora, căsătorită cu un cunoscut prezentator TV, a dezvăluit cum a scăpat de 20 de kilograme după ce a născut. Gabriela Prisacariu, care un băiețel de șapte luni, cu prezentatorul Dani Oțil, spune că nu a făcut sală și nici nu a ținut vreo dietă după ce a născut, însă s-a stresat foarte mult cu bebelușul.

„Eu m-am îngrășat 20 de kilograme. La fiecare vizită la control, doctorul meu îmi zicea: te rog, nu mai mânca! Gata! Oprește-te! Zic: dar nu fac nimic, pur și simplu mă umflu. Nu am făcut nimic ca să slăbesc. Adică știu, o să mă înjure toată lumea acum. Nu am făcut pentru că pur și simplu m-am stresat extrem de tare cu bebelușul, să fie totul bine, na, este primul copil. Asta a fost cea mai bună dietă”, a spus, pentru XNS, Gabriel.

Ea spune că este foarte important ce făceai înainte de sarcină. Ea a făcut sală multă înainte de sarcină, iar acest lucru a ajutat-o mult. Manechin de profesie, Gabriela spune că nu a renunțat la cariera sa. Și-a luat bonă și o ajută și mama sa cu creșterea copilului așa că se va ocupa de cariera sa.

„Instagramul meu este plin de sfaturi de la mămicile perfecte. Nu mai pot cu mămicile perfecte. Nu mai pot”, spune tânăra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *